facebook tracking

Vår rekrutteringsprosess

Her kan du lese mer om hvordan det foregår når vi rekrutterer og hvilke trinn som venter deg når du har søkt jobb hos Worko.

Trinn 1: Send inn søknad / bli kontaktet av oss

 

Worko har aktive annonser i Sverige og Norge via denne karrieresiden. Klikk på ledige jobber for å finne den rollen som passer deg! I tillegg er det vanlig å bli kontaktet av våre kolleger dersom vi synes at din erfaring stemmer godt overens med våre roller. 

 

Trinn 2: «Get to know us» Telefonintervju

 

Den første kontakten med oss er å prøve å bli kjent med hverandre for å se om vi passer sammen. Her vil vi gjerne høre mer om deg som person og hvilke ønsker du har for den videre karrieren. Det er en ypperlig anledning for deg til å stille spørsmål om rollen og om Worko!

 

Trinn 3: Første intervju

 

Her vil vi sikre forventningene fra begge parter, gå nærmere inn på din erfaring og prøve å forstå rollen og produktene våre bedre. Dette bør ses som en samtale der vi prøver å forstå om dine ønsker er i samsvar med det vi kan tilby, både på kort og lang sikt.

 

Trinn 4: Det andre intervjuet med Teamleder / senior teammedlem

Her går vi mer detaljert inn på dine situasjonstilpassede kompetanseområder som matches sammen med rollen og våre krav. Her er det en stor fordel om du stiller flere spørsmål om rollens utviklingsmuligheter, myndighetsområde og daglig arbeidsflyt.

 

Trinn 5: Psykometriske tester / referansesamtale

 

Vi ber alle kandidater for våre interne roller om å gjennomføre psykometriske tester, som først og fremst er en personlighetstest og/eller en logisk test. Dette utgjør alltid et grunnlag for en mer veiledende samtale under prosessen slik at vi får en mest mulig rettferdig bedømmelse. I visse tilfeller kontakter vi også referansepersonene dine for å få et mest mulig dekkende bilde av deg.

 

Trinn 6: Det siste intervjuet med ledelsesgruppen

 

Her vil du og en i ledelsesgruppen (Administrerende direktør, grunnlegger) diskutere felles ambisjoner på kort og lang sikt. Tenk deg at dette er en samtale hvor vi skal prøve å forstå hverandre i tilfelle det skulle være en perfekt match mellom oss! Det viktigste er å være helt ekte og ærlig – da blir samtalen best. 

 

Trinn 7: Avtalegjennomgang

 

Her gjennomgår vi avtalen og tilbudet vårt i store trekk. Vi sørger for at det ikke er noen flere spørsmål eller ting du lurer på, og så snakker vi om det mest spennende: at du blir en del av Worko og din første tid hos oss!

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor