facebook tracking

Vår kultur

Vill du veta mer om vår kultur och vad som kännetecknar just Worko?

Hos Worko råder en sund kultur baserad på sunda värderingar. Stämningen genomsyras av framåtanda och energi. Tillsammans arbetar vi hårt med att utveckla och på olika sätt förbättra bolaget. Ett tecken på detta är att alla chefspositioner idag är internt tillsatta. Worko har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work.

Vår kultur präglas av entreprenörsanda, driv och engagemenang. Hos oss finns det inga gränser för hur långt du kan gå och du ges möjlighet att påverka både din egen karriär och bolagets inriktning. Du får vara del av en tillväxtresa som vi gör tillsammans som ett team – att sätta laget före jaget är vad som gör Worko till de vi är!

Våra kärnvärden

Vi gör jobbet
Ingen på Worko är för fin i kanten för att hugga i. Tvärtom inser vi att om något skall bli gjort ordentligt så är det ofta säkrast att själv kavla upp ärmarna och köra igång. Det finns normalt ingen bättre person än du själv och inget bättre tillfälle än här och nu.
Laget före jaget
Worko är inte ett vanligt företag – Worko är ett lag. Vi stöttar och hjälper varandra på alla tänkbara sätt. Vi delar frikostigt med oss av feedback, kunskap och resurser. Vi tar den tid som krävs för att laget skall kunna utvecklas. Vi firar våra segrar gemensamt.
Vi skapar våra egna möjligheter
Möjligheter är inte något man får utan något man själv skapar. På Worko sitter vi inte och väntar. Vi inser att vi redan har alla verktyg som krävs – nu behöver vi bara använda dem också.
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor